Vad vill ni veta/läsa om inom hälsa

Så kära ni. Vad vill ni höra om när det kommer till träning/hälsa/kost här i bloggen, eftersom jag slutade på min andra för fokusera på denna. Inspirationsbilder? Bilder på mat även fast den inte är jättespännande varje dag? Träningstips? Min tränings? Mina mål som ni får följa? Inget alls? Träningsvideos med circuits kommer jag lova när jag känner mig tillräckligt modig för spela in videos (jag har jätte stora problem att se mig själv på film, men snart så, så lovar jag er om intresset finns). Men jag skriver ju mest larv här i bloggen. Men jag har ingen lust att skriva dimmiga luddiga skit inlägg om träning längre. Så jag säger såhär nu (ultimatum ultimatum). Ni önskar vad ni vill ha, och om det är tyst i kommentarsfältet så är jag tyst om det ämnet också. Jag gillar inte att försöka motivera människor som inte visar respons om ni förstår vad jag menar? Så som sagt, vad ni än nu vill höra om träning/hälsa/kost skriv i kommentarsfältet så lovar jag att börja blogga ordentliga inlägg om det från och med den här veckan. Annars kan jag fokusera på min vardagsgnäll, ralphie och saker jag vill ha. Kom igen nu, va lite roliga....Skriv anonymt eller inte om ni vill ha svar på vissa frågor t om, VAD SOM HELST. Ge mig nått att göra!

Kommentarer
Postat av: Annelie

Tips på hemmaträning!! Kanske till och med på övningar utan redskap? Oh, shit, hur man börjar jogga? Finns hur mycket som helst du kan tipsa om!!

2012-03-06 @ 10:01:48
URL: http://gasincandy.blogspot.com
Postat av: Tess

Åh videos! Det ser jag fram emot ;)

Du kan ju alltid ge tips på enkla hemma-övningar som är effektiva? Motivationsbilder är alltid välkommet. Samma sak med mat. Alltid nått iaf :)

2012-03-06 @ 10:33:24
URL: http://accordingtoophi.blogspot.com/
Postat av: Jessi Fox

hallooooohothoooooe!!!! jag vill läsa om hur man tränar bort problemområden på bästa sätt... du vet typ.. insidan av lår och mage. NU. helst igår :D

2012-03-06 @ 11:07:38
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Denise

Hallå ja!!!! Nu är jag kanske inte den mest objektiva läsaren av din blogg! Jag älskar att läsa allt du gör och tycker osv :-) kollar in varje dag ! Alla fina och roliga bilder du lägger ut ... Känner som jag har ngn form av närhet till dig nu som jag aldrig faktiskt haft tidigare, du hajjar kanske vad jag menar! Är så jäkla stolt att jag får vara faster till en så kompetent, äventyrlig, cool tjej som du!!!! Ses i sommar, då blir det Liseberg :-) kram!!!!

2012-03-06 @ 11:23:51
Postat av: gaaay

jag vill ha matinlägg, träningstips & din träning + mål OCH VIDEOS :DDDD

2012-03-06 @ 20:35:46
URL: http://eroticrobotic.blogg.se/
Postat av: Big Mama

Älskar dina matinlägg och recept! Liksom dina träningstips, vore bra om du la ut orden på svenska också, du kommer ju hem snart också :)! Tjoho! Sen älskar jag alla dina inlägg oavsett vad dom handlar om, precis som Denise :)!

2012-03-08 @ 08:03:05

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback