Jag har gjort min har ni gjort er?


Jag har gjort en svettig intensiv circuit på 16 minuter nu. Det blir mitt för idag och strax yoga självklart för stretcha ut mina stackars ömma muskler från alla dessa circuits jag testat på den här veckan haha. Om man vet hur man ska göra så behöver man inte hålla på väldigt länge...dock är jag sugen på jogga men har för ont i huvudet nu så ska försöka komma upp tidigt imorgon och göra det. Så alla ni som tränar idag, skriv i kommentrsfältet vad ni tränat för jag är nyfiken..det är ju beach 2012 i Sverige snart medans vi precis lämnat den här i Australien. Lyx för mig jag kommer få sommar två gånger i år! Helt i min smak hähä.

Okej circuitet jag gjorde idag kommer från bodyrock. En sjukt bra hemsida för er hemmatränare(och alla er andra)! Jag har börjat träna deras pass och jag lovar de dödar dig! Jag ändrar dock dem lite så dem passar mina förutsättningar här hemma. Här är exakt hur jag gjorde efter jag ändrat deras dagens, ni får stå ut med det är på engelska:

50 sec/10 sec/30 sec (exercises, rest, cardio) 2 rounds

High Knees
Frog jumps, push up(2)
Rest
Jumping Jacks
DB clean&press&squat&press
Rest
High knees
DB around the world squat
Rest
Jumping Jacks
Alternating lunges with DB twistes
Rest
High Knees
Push Ups
Rest
Jumping Jacks
Double crunches(both upper body and leg crunch) with twistes

P.S Om ni inte har utrustning så kan ni göra allt utan utrustning. Kolla videon på hemsidan så ger de er alternativ på övningarna efter själva passet.  Med DB menar jag dumbbells (hantlar)

Kommentarer

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback