Gymboss oh yeah


Fick min gymboss, och det var perfekt denna dag då jag inte är på bra humör alls (PMS PMS PMS). Så nu har jag skrivit upp ett 30 min circuit program jag ska göra och ställt in intervallerna på min gymboss. Så nu är jag på jävligt bra humör (även fast jag är arg innuti pg a snälla fina tjej hormoner, FUCK YOU).

Jag är kär i gymbossen redan och inte ens hunnit använda den haha. Beställde en blå (Brad beställde en orange), båda är skit fina, lätta. Och bäst av allt, den är snusklätt att använda! Nu slipper jag flickra på iphonen och skit, och det gillar vi ju! Vem vill hålla på och pillra på annat när man vill ha sin 10 sekunders vila till VILA inte stressa på telefonen haha.

Skriver upp mitt circuit pass här om jag tycker det var ett bra så ni kan göra det också om ni har lust. Men ni kan göra det helt utan redskap eller med redskap så det passar er alla, so no excuses nu! Men först circuit sen ett 50 min yoga pass tänkte jag...Imorgon är det joggning och yoga som gäller, kommer ha vila från circuit även fast det kommer bli svårt för tycker det är så kul, men min kropp behöver en dags vila från det känner jag...Men om ni är charmerande nog idag och tränar circuit programmet jag skriver upp så kan jag skriva ett nytt till er imorgon om ni är sugna, men om ni är tysta så blir det inget...så vi se hur det går med er tysta läsare. Nä sluta blogga, börja träna nu, va!

edit: gymboss hittar ni på gymboss hemsida. Det är en intervall tränare. Så vi säger du vill träna intervaller så kan du ställa in den här mojängen på t ex 50 sekunder, och så räknar den ner, eller om du sätter på två intervaller 50 sekunder (träning) 10 sekunder (vila) var bara ett exempel. Sen kan man ställa in hur många rundor man vill göra av detta också om man vill göra mer än en, man kan också skriva in "00" och den håller på tills du bestämmer själv du gjort tillräckligt många gånger. Det är även ett stoppur om man vill t ex göra visst antal övningar på tid. Det är en helt underbar liten sak helt enkelt

Kommentarer
Postat av: Betty Bones

svar: Med platå? :) Vart köper du dom ifrån? Jag vet bara om en sida som säljer :o

2012-03-13 @ 08:00:12
URL: http://bettybones.blogg.se/
Postat av: Betty Bones

svar: Jävlar vad fort du svarade, haha!Självklart! Det borde jag kolla upp )

2012-03-13 @ 08:02:10
URL: http://bettybones.blogg.se/
Postat av: Tess

men vad är en gymboss eg?

2012-03-13 @ 08:58:38
URL: http://accordingtoophi.blogspot.com/

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback