I heart some things.


.


Fuuck uuuuf

Haft huvudvärk och illamående i två dagar vilket resulterade med att jag inte orkade följa med ut och öla idag med Brad och hans arbetspolare. Det suger gammal fisk. Jag är en sådan som kan gå ut hur förkyld jag än är/skadade kroppsdelar/bakfylla/festa hårt efter en 4 timmars tatuerings sittning, men är det huvudvärk/illamående/mensvärk då är de kört, jag är inte en fungerande människa.

Say hello to my little friend

Min kära överaskade mig med denna underbara igår. Nu har jag äntligen musik när jag springer. Och nej jag är inte förtjust att släpa på telefonen när det är tid för träning. Den har nike+ inbyggt samt en stegräknare. Nu är den fylld med Brainfuck


My fox


I wish I was a mermaid

Jag och min syster på Fraser Island.

A new case for my iphone, lets name it after my dead cat Sapfo.

Nu är baksidan snygg iaf, medans hela min skärm är spräckt glas.
Kostar baaara 90 dollar att fixa det.

My dear Sofie.


We killed our teacher.

Min polack, för många många år sen.

No Brain, No Pain.


On a boat several years ago.


When life was brighter.


The Darkness is back to stay.

Bild: 2007, 00:05The Hunger Games


Såg filmen i lördags. Älskade. Började läsa första boken igår kväll, idag är jag nästan klar med den.

Im back.

Efter ett kort uppehåll är jag tillbaka. Låste för jag behövde tänka lite om jag skulle behålla bloggen eller inte pg a vissa anledningar. Ni kommer väl märka förändringarna jag kommer göra med vad jag postar i bloggen så jag behöver inte skriva.

ahhh

Jag i mitt fina oranga hår som var piss-jobbigt att ta hand om. Jag lovade mamma efter den omgången att enbart tatuera mig och inte färga mitt stackars hår någonsin mer än mitt svarta. Tur att man har bilder så man kan sukta lite, men jag gillar min frisyr nu förutom att mitt hår är så jävla tunt, jag e ju livrädd jag ska bli flinskallig innan jag är 25. Och ni som undrar så hade jag super tjockt hår, skit fint, och perfekta självfalls lockar på slutet när jag var yngre, sen hittade jag blekningsmedlet och vips så var mer än hälften av mitt hår borta och jag är numer tunnhårig och inte alls fint som då. En av mina största önskningar är att få tillbaka mitt hår jag hade tills jag var 15 (och bestämde för bli rosahårig). Men men, nu är det inget man kan göra åt saken mer än att snällt prova på olika kurer och tabletter. Det bli längre men fanemig inte tjockare.

Good morning


Tha nuthouse.


Ja jag ser ju ut som jag just blivit utsläppt från kokohuset. Min lugg står rakt upp och vägrar sammarbeta med mig..så det är bara snällt sätta på sig mössan när man går ut med vovven så folk inte tror jag tillhör grannhuset där alla nutjobs bor. Idag är jag väldigt sugen på ostron och ben & jerrys. Men glassen får vänta till min ätardag på lördag, och ostrona kanske detsamma för då får jag äta-vad-jag-vill och har redan allt för veckan här hemma...så ostron till förrätt på lördag skulle inte sitta fel?


förresten, får era hundar värsta konstiga ansiktet före de kräks? Ralphie får typ största, läskigaste leendet (utan att visa tänderna) precis innan, typ som the joker...

Mina mål med träningen.

Ja nu är det väl dags att berätta om mina mål. Jag kan börja med att jag slutade räkna kalorier förra veckan. Och idag slängde vi våg jäveln. Båda de här sakerna gör så jag blir stressad, får tillbaka gamla ätstörningsbeteenden och helt enkelt inte tycker det är särkilt kul.

*Så mitt stora mål konditionsmässigt som jag nämde i joggningsinlägget är kunna springa milen på 50 minuter eller mindre. Just nu jobbar jag på kunna springa 5 km på 20 min, så det är mitt första delmål.

*Andra är att bli jävligt tonad och ha skymten av ett sexpack (gå ner i vikt med andra ord, men använder mig inte av vågen numer, så vi går efter hur jag vill min kropp ska se ut) Har ej delmål med detta då det bara är en tidsfråga.

* Göra 20 km veckan joggning/löpnings träning

*Träna minst 300 min veckan samt mint 5 ggr, ultimat 6 ggr.

*Kunna göra chin up/pull ups

*Bänkpressa 60 kg

Det är mina mål jag har uppsatt nu. Bänkpressandet blir att arbeta mer på när jag har tillgång till gym igen, tills dess håller jag på med mina andra. Haha så jag har jätte många olika mål just nu som ni kanske ser, men det är bara kul! Så vad är era mål?

Ajeliajaj

Jag har mensvärk och är ensam utan helvete så har ingen lust att skriva. Ni får stå ut med enbart bilder idag. För annars kommer jag säkert skriva dumheter som kommer sluta med att jag raderar ändå.

just me.

nyår

Funbeat.

Använder någon av mina kära läsare sig av funbeat?


(Om ni undrar vad det är så gå in på http://www.funbeat.se Det är en online träningsdagbok och inte kaloriräkning för det har jag slutat med. Så man registrerar sin träning så man håller reda på vad man gjort. Kul att ha kompisar där så om ni inte har, skaffa! Så kan man se vem som tränar mest minuter :D)

På speciella veckan knaprar man tabletter.


Ja eftersom jag hoppa lingonveckan förra månaden för jag reste lite med pappa och syster så visste jag att det skulle vara ett helvete för mg denna gång. Som tur var säljer de starkare smärtstillande receptfritt här än i Sverige. Så nu i två dagar sitter jag här med blanka ögon, halvdåsig och allmänt zombie. Typ bara ätit frukt och fiskpinnar och dricker massor av vatten...det är min mensfrossa nu, skulle gärna ersatt fiskpinnarna med fiskbullar i hummersås, men sånt lyx får jag inte förrens vi flyttar hem. Och det enda jag gör är kolla tv serien Hex och spelar World of warcraft.

hello mah folks

God morning! Här sitter jag med mensvärk och lyssnar på en gräsklippare som jag vill bomba för nu får han fan klippt klart sin tomt! Försöker motivera mig själv att gå ut och jogga och jag önskar regnet kunde börja komma och inte sluta så jag kan få springa ifred (har ingen bra löparrunda här man får springa på gatan eller runt i parken och 1 varv är bara 1 km så ja, ni förstår, orka ha massa folk överallt haha). Längtar till Stockholm igen där det finns så underbara platser att jogga/springa på, mycket enklare att komma ut då också. Mitt favorit ställe är årstaviken! Tröttnar aldrig på den rundan för den är så varierande...Nä nu ska man väl klä på sig och gå ut med hunden.

Paz

Bara ett snyggt foto som Terry World har tagit på Paz de la huerta

Melbourne, jag hatar dig.

Jag hatar vädret här. Alltså det har regnat hela dagen, vilket jag absolut inte har problem med. Vad jag har problem med är att luftfuktigheten är så hög och det är så varmt att man blir helt äcklig när man går ut, jag har sån huvudvärk och illamående från vädret att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Sitter och äter frysta bär och vill dö typ. Jag som skulle ut och jogga för ta igen min vilodag igår....muäääääÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH. Det är fanemig aldrig svalt/kallt när man behöver det. Och inte fan var det speciellt i sommras, och nu när sommarn ska vara över, ja dååå kommer värmen. Nej men jag får ursäkta argatanten har talat.

inspo


Nattelinatt

Nu är det sleepy time. Har huvudvärk och grejor. Kollade filmen The Dog Problem ikväll sevärt tycker jag, och för det mesta för hunden är så jävla söt haha. Vilo dag för mig idag, jätte svårt men nödvändigt, kroppen får ju bäst förändringar då också, glöm inte det folks...Köra stenhårt imorgon och få leka med mina älskade nya leksaker (ja jag pratar om min gymboss och mitt hopprep). Fan ni fattar inte hur varmt det är här nu och typ skit hög luftfuktighet, så himla äckligt...inte konstigt jag har typ värsta huvudvärken och ingen matlust (men godislust då PMSen är galen denna månad). Woho Woha

På bättre humör

Min koala kom hem tidigare från jobbet för en gångs skull. Sånt gillar vi!

Monster

Min PMS är nästan inte hanterbar denna månad...Ensamheten kryper sig på mig igen då jag knappt ser karln och har knappt någon kontakt med omvärlden. Hela kroppen är svullen och pluffsig och jag har inte alls lust med någonting. Nu skulle det va kul att ha WOW igen, bara sitta och nörda bort hela dagen så man slapp tänka på allt jävla skit. Nä ska väl avsluta ett avsnitt jag börja kolla på igår och sen gå ut med räven.

Circuit

Detta tar 30 min exakt. Inte uppvärmning och stretch inträknat som ni bör göra innan och efter. Väldigt simpla övningar. Det ska inte vara ett långsamt tempo utan intensivt, du ska försöka göra så mycket du kan på varje station, verkligen pusha dig själv.

 

Om ni inte har hopprep så låstas ni att ni har det och varierar med jumping jacks (bild), höga knän, rumpsparkar, men ni får inte stå still!

 

Tiden är 50 sekunders arbete, 10 sekunders vila (enbart tid att göra dig redo för nästa station). Så ladda ner en gratis intervall app om du inte har intervall tränare, eller ställ din klocka/kolla på din sekundvisare. Du gör dessa 10 stationer runt 3 gånger. Capish? (klicka på ordet bild om ni vill se bild på övningarna)

 

Gör 3 rundor av detta!

50 sec*Knäböj med hantlar bild(utan redskap: vanliga knäböj, högt tempo)

10 sec vila

50 sec*Hopprep (utan redskap: som jag skrev ovan)

10 sec vila

50 sec*omvänd crunch bild

10 sec vila

50 sec*Hopprep

10 sec vila

50 sec *Burpees bild (för svårt? skippa armhävningen)

10 sec vila

50 sec*Hopprep

10 sec vila

50 sec*Utfall med hantlar vartannat ben bild (utan redskap: vanliga utfall, högt tempo)

10 sec vila

50 sec*Hopprep

10 sec vila

50 sec*Sido crunches med hantlar bild (ni sitter som henne men med en hantel mot bröstet och twistar från sida till sida i högt tempo, hittade ingen korrekt bild tyvärr) (liggandes sido crunches nudda häl bild)

10 sec vila

50 sec*Hopprep


Gymboss oh yeah


Fick min gymboss, och det var perfekt denna dag då jag inte är på bra humör alls (PMS PMS PMS). Så nu har jag skrivit upp ett 30 min circuit program jag ska göra och ställt in intervallerna på min gymboss. Så nu är jag på jävligt bra humör (även fast jag är arg innuti pg a snälla fina tjej hormoner, FUCK YOU).

Jag är kär i gymbossen redan och inte ens hunnit använda den haha. Beställde en blå (Brad beställde en orange), båda är skit fina, lätta. Och bäst av allt, den är snusklätt att använda! Nu slipper jag flickra på iphonen och skit, och det gillar vi ju! Vem vill hålla på och pillra på annat när man vill ha sin 10 sekunders vila till VILA inte stressa på telefonen haha.

Skriver upp mitt circuit pass här om jag tycker det var ett bra så ni kan göra det också om ni har lust. Men ni kan göra det helt utan redskap eller med redskap så det passar er alla, so no excuses nu! Men först circuit sen ett 50 min yoga pass tänkte jag...Imorgon är det joggning och yoga som gäller, kommer ha vila från circuit även fast det kommer bli svårt för tycker det är så kul, men min kropp behöver en dags vila från det känner jag...Men om ni är charmerande nog idag och tränar circuit programmet jag skriver upp så kan jag skriva ett nytt till er imorgon om ni är sugna, men om ni är tysta så blir det inget...så vi se hur det går med er tysta läsare. Nä sluta blogga, börja träna nu, va!

edit: gymboss hittar ni på gymboss hemsida. Det är en intervall tränare. Så vi säger du vill träna intervaller så kan du ställa in den här mojängen på t ex 50 sekunder, och så räknar den ner, eller om du sätter på två intervaller 50 sekunder (träning) 10 sekunder (vila) var bara ett exempel. Sen kan man ställa in hur många rundor man vill göra av detta också om man vill göra mer än en, man kan också skriva in "00" och den håller på tills du bestämmer själv du gjort tillräckligt många gånger. Det är även ett stoppur om man vill t ex göra visst antal övningar på tid. Det är en helt underbar liten sak helt enkelt

Sleepy

Även fast det inte är det mest smickrande fotot på mig så är det så fint. Jag är så glad vi har en så myspysig vovve som gillar att sova nära en. Och ja, Brad försöker hämnas på mig för jag alltid tar bilder på honom när han sover. Naaåååw nu vill jag gosa med båda mina killaaaaar räven och koalan liksom. Skulle det inte vara gulligt med en katt, en gris och en staffy i sängen där med oss? Jupp jag vill ha massor av djur då jag är allergisk mot barn, och varit sen jag var barn själv så det är ingen fas. Djur är söta, barn ser ut som fulla dvärgar. Punkt.

Men tjenamors


Fan va jag e seg. Sov typ 11 timmar i natt. Eller ja jag vaknade klockan sex av att någon ringde på hemtelefonen, och en normal människa tänker väl att de var någon idiot som ringt fel för ingen har vårt hemnummer medans jag tror det är spöken eller någon som ringer hit för kolla om någon är hemma så de kan göra inbrott. Japp, miss.paranoia var namnet...Karln sa det skulle vara 32 grader ute idag men inte vågat mig på öppna dörren ännu, för jag fryser ihjäl, ligger under stora täcket med hunden uppgosad under täcket så han värmer mig också. Men men...

Jag har ju lite saker att fixa idag, måste hitta en veterinär som är tillåten att göra export undersökningar på lilla Ralphie så han får komma ut ur landet med oss, eller innan oss. Ska bli skönt när hans biljett är bokad och allt krångel är färdigt med det. Han ska liksom gå till en veterinär, fylla i papper, vaccineras, blablabla, dagen innan avresa bli grund undersökt igen, sen när han kommer till Sverige ska han bli undersökt IGEN (som om något fantastiskt snabbverkande skulle ske på 24 h och detta måste vi betala extra för i Sverige och fan vet vad den summan skulle vara). Han kommer slippa karantär åtminstånde så ska väl inte klaga, men tycker det är fjanterier att göra 2 undersökningar så tätt inpå varandra och 1 av dem kommer kosta extra. Pubishår på det. Jag hoppas bara med hela mitt hjärta att vår lilla Räv inte blir skadad i skallen av den här resan, då han redan är så jävla knäpp i skallen från de tidigare idioterna som misshandlade och övergav honom.

Veckans träning.


Måndag: Circuit
Tisdag: Circuit, yoga
Onsdag: Circuit
Torsdag: Circuit, yoga
Fredag: Circuit
Lördag: Joggning, yoga
Söndag: Circuit

Kommentar: Fokuserat på korta intensiva circuits denna vecka(exprimenterade med olika), nu pratar vi allt från 11-35 min. Mitt huvudmål är gå ner i vikt och tona kroppen och då är circuit en super duper träningsform. Jobba snuskhårt med både styrka och kondition under kort tid är bra grejor för just det målet jag har och något som passar bra för en person som jag som blir jätte uttråkad skitsnabbt. Detta var också en uppvärmningsvecka, blev bara joggning 1 gång då mina smalben har gjort lite ont och huvudvärk har bråkat med mig. Men jag är super nöjd med veckan jag har hittar massa nya tränings videos jag är kär i och blir jätte inspirerad av, köpt nikes yoga matta och hopprep och jag är kär i båda (samt snygga träningskläder).

Nästa vecka kommer jag inte träna under 30 min på mina circuits för dem circuits som var under det, ja de var jobbiga men jag känner mentalt för mig är 30 min det minsta jag vill träna men kan absolut säga de gör sitt om man inte har tid att göra längre. Nästa vecka är mitt mål att göra yoga varje dag dock för som jag sagt förut jag behöver stretcha ut kroppen ordentligt varje dag för är så stel, sen mentalt är det avslappnade (även fast jag tycker thaiboxning är det som slappnar av mig mest). Och joggningen är målet varannan dag. Circuits 4-6 ggr beroende på hur min kropp känner av den kommande veckans minst 30 min circuits.

Det här med sushirullar.

Ja ni som läser min blogg vet nog vid det här laget jag älskar dem. Den bästa snabbmats uppfinningen ever. Varför finns inte sån här snabbmat i Sverige? Jag kommer ju typ dö när jag går på stan och blir hugrig så kommer det inte finnas någon Sushi Sushi där. Vi är ju helt galna i Sushi i Sverige! På Södermalm kan jag inte ens räkna hur många sushi resturanger det finns. Sushi Sushi skulle tjäna miljoner där! Tyvärr är jag inte så ambitiös att jag känner jag själv skulle orka öppna en snabb mats sushi kedja, men det är frestande. Nope, det bli att göra egna sushi rullar (vilket också smakar gott, men då tappar ju snabbmaten sin poäng). Och nej jag är inget fan av snabbmat, utan jag är ett fan av att de gjort sushi till snabbmat här. Förresten skulle jag inte ätit ris idag, pizzaz pushade det, men svullnade lyckligtvis inte upp och så skulle jag såklart äta 2 sushi rullar till lunch och poof sa magen och nu ser jag höggravid ut. Hähä, men vad gör det? Det var ju gott!

Gasmask

Saknar mina gasmasker :( Muh. Och ja, jag samlar på dem.

Muhähä


Igår var jag snusk hungrig, hungrigare än vanligt, slutade liksom inte vara hungrig även fast jag åt. Så på kvällen beställde jag en liten pizza till mig själv och delade en bit citron maräng paj med karln. Åt upp pizzan på en sekund och attackerade pajen. Fan va bra jag mådde efteråt. Hungerkänslan var äntligen borta! Idag? Väger mer än ett halvt kg mindre sen igår och min mage är plattare trots svullnad från brödet haha. Ibland måste man helt enkelt lyssna på kroppen. Åt liksom 2200 kcal igår (normalt äter jag runt 1500), brände 600 kcal på träning.

Tränat varje dag den här veckan också...så tror det var lite därför min kropp skrek efter en stor portion mat av det onyttiga slaget. Skulle varit vilodag idag, men jag har massa energi så det blir nog att träna i alla fall haha. Varför jag inte haft vilodagar är för jag har tränat circuits som varit mellan 15-30 minuter samt lite annat som yoga, jogga. Inte behövt vila när det varit sådna pass nämligen, om man kör tung styrka och mycket löpning bör man ju ha mer vila än ingen...

Som jag vill försöka säga, lyssna på kroppen inte huvudet. Om din kropp säger nä idag behöver jag vila, vila isåfall. Tvinga aldrig din kropp när du känner dit utmattad osv, ta en lång rask promenad istället (för det klarar kroppen minsann alltid) Aktiv vila ska det vara, inte soff vila.

Bad diet


Tjingtjongplingplong

Idag är jag på bra humör. Jag lovar det är för jag gick upp i tid och tränade direkt på morgonen, brukar ju ha bra effekt på humöret. Enda problemet jag har idag är att jag är hungrig...vrål hungrig, som om det inte vore problem för mig varje dag haha. Jag har ju nämt det förut jag är inte liten i maten tyvärr, jag är en hungrig tjej (tror nog jag har en tjock man innuti mig). Blir nog att äta lite crab sticks (eller som de så fint kallar det här seafood highlighters). Ska väl hoppa in i duschen (gjorde yoga nyss, därför jag väntade efter joggingturen) och vänta fint på att karln kommer hem så han kan underhålla stackars rastlösa mig och Ralphie. Vad gör ni folks i helgen?

Inspo

Kom ihåg, bara för man råkade balla ur med maten en dag betyder inte att resten av veckan är förstörd. Bara för man missade träningen en hel vecka betyder inte att man kan se till att den blir gjord nästa. Ge inte upp, påminn dig själv varför du vill göra det här, varför du vill uppnå dina mål och hur bra du kommer må bra när du lyckas.

Morgonjogg.
Lyckades kravla mig upp ur sängen när karln gick upp och dra på mig nya träningskläderna och ta mig ut på en jogg/powerwalk. Betade av 6,38 km (cirkus) By the way, jävla nike appen är ju skit, nästan 1 km för lite mätte den för mig? och nu satt jag och mätte på nätet på karta, tror jag gjorde lite mer men rätt svårt att pricka in precis osv ska försöka hitta någonstans det är lättare att rita en runda. Jag får håll så jävla lätt, det är inte coolt ska jag säga, liksom från äggstocken på vänstra sidan och upp över magen, och det är inte lite smärtsamt, och nej det slutar inte. Men antar jag måste börja arbeta med min andning mycket mycket mer, för det är något jag suger på.

Så folks. Hur börjar man jogga egentligen? Lätt som en plätt. (Mina tips nu då, andra kanske ger annat och man kan gå in mer specifikt osv men det finns massa hemsidor ni kan titta på, nu tar vi det lättsamt.)

*Köp ett par bra löparskor (inte flashiga nikes som jag gjorde, utan gå till löparlabbet eller motsvarigheten här i Aussie, kommer inte ihåg namnet nu) Där du får gå på löparband, stå på plattor så de ser om du går mer på utsidan av foten eller insidan osv. Jag gör ju det och det var varför jag fick mina knä problem antagligen för jag bara köpte random löparskor utan att gå och kolla upp vad min kropp egentligen behöver. Så ja, om du är seriös med joggning/löpning, investera i löparskor. Vi vill inte ha skador för det suger aprumpa.

*Känn dig inte dålig om du inte kan jogga/springa hela tiden, vi måste börja någonstans. Jag har skit sugig kondis kan jag säga nu på en gång, inte konstigt för jag har varit rökare(stooor rökare, minst 1 paket om dagen) till och från jag var 13 till 2010, 1 dec (när jag åkte hit). Samt jag tränade inte på väldigt länge efter jag skadade ryggen. Grejen med mig jag återhämtar mig snuskfort, så jag kan hålla på rätt länge, samt jag bygger upp kondition rätt snabbt (men förlorar lika snabbt om jag inte tränar). Så du måste hitta dina för och nackdelar och försöka använda dig utav dem/jobba med dem. Så bestäm en ungefärlig sträcka/tid du vill göra, sen jobbar du mot det målet. T ex min huvudmål är att kunna göra milen på 50 min eller mindre, det är liksom the big big goal. Just nu är det att kunna jogga 5 km (UTOMHUS) i sträck. På löparband klarar jag lätt 5 km, utomhus på blandad terräng klarar jag det inte. Så det är mitt mål just nu, jag har klarat 5 km under 30 min vilket var mitt första mål, nu är mitt att jogga hela sträckan, sedan är det att komma ner till under 20 min. Sedan kmmer jag plussa på km för långsamt trappa upp till mitt stora huvudmål. Skynda långsamt. Men ni kanske förstår poängen med vad jag försöker säga. Man kan inte vara värsta löparproffset från början, man måste börja någonstans och jobba från det och acceptera att man kanske dör efter jogga i 30 meter första gången,men nästa kommer du klara längre! Och det är det som är det roliga att se resultat för det du gör! Du blir bra på vad du tränar!

*Köp snygga träningskläder. Ja, det här är jätte viktigt tycker jag. Inte fan känner du dig snygg, sportig och som om du kan pusha dig själv till max i de gamla mysbrallorna och pojkvännens sov t-shirt. Nej du kommer känna dig fit for fight om du köper de där lite för dyra träningskläderna som får dig känna dig som värsta super atleten, snusk snygg och baa helt jävla awesome. Det kommer även va lättare att släpa sig upp på morgonen innan jobbet om du vet du spenderat pengar på snygga träningskläder, du måaste ju använda dem ;).  Jag lovar din prestation kommer gå upp om ditt självfötroende gör det också, du kommer få mer tro på dig själv och känna att den där svetten är underbar.

*Med/utan musik? Det är helt upp till var och en. Jag lyssnar enbart på elektronisk musik när jag tränar. Bara för jag är en person som tänker väldigt mycket och elektronisk musik(med nästan inget sjungade in eller inget sjungande alls) gör mitt huvud rätt tomt och jag kan fokusera helt på vad som händer i kroppen, vilket jag tycker är väldigt viktigt när man tränar och har mål, fokus. Så lyssna på musik som får dig motiverad och pepp, men även som får dig fokusera på träning och vad som händer i din kropp, om du gör bra teknik, andas rätt osv. Annars var utan musik så du kan fokusera på din träning mer.

*Teknik, tar vi i ett annat inlägg måste hitta en video så det inte blir en vimsig förklaring här och ni blir mer förvirrade än får mer kunskap.

*Ja och sista är väl det finns inga bortförklaringar. Ja löparskor är dyrt, men det är det att äta ute flera gånger i månaden också, beställa hem mat, kaffe på det där stället,fika ute, kvälls godis för man blev sugen osv. Om du inte har råd med löparskor just nu? Gå ut och powerwalka tills du har råd. Köp ett hopprep bara för komma igång med konditions träningen. Du behöver inte ens köpa hopprep för få upp konditionen du kan stå och göra jumpingjacks, höga knän, rump sparkar, låstas hopprep osv för att få upp flåset. Det finns ALLTID alternativ så länge du inte är skadad då kan det ju bli mer begränsat. Börja tänk yes istället för no och tänk på att träning släpper ut endorfiner, och du kommer må riktigt jävla bra efter du har pushat dig själv, inte bara för endorfinerna men även för att du har gjort något AWESOME!

Hoppas mina tips hjälpte lite även fast det blev snusklångt inlägg.

Shop training stuff

Ljuslila: träningshoodie utan ärmar och inbyggda hörlurar

Mörklila: tränings tights

Träningskeps, strumpor, yoga matta, speed hopprep.


Australien

Hahaha förlåt  hahaha


Kinda want this

Leopardprintedninja fo sho

Mest skadade jävla samtalet hittills.

Skulle prata med mamma på telen när hon åkte tunnelbanan, hon hann åka från Skanstull och sen slocknar tåget i Medis. Sen fattar de att föraren sitter helt apatisk och stirrar och släckt ner hela tåget, tillsslut kommer det fram att någon hoppat. Kunde inte låta bli att känna hur det högg till i bröstet och tårarna började rinna. Höra mammas röst, höra ambulanser komma. Det gör ont i hjärtat att veta att någon behövde avsluta sitt liv. Och jag känner verkligen för föraren som fick avsluta ett ofrivilligt.

Samtalet råkade brytas precis efter när det hände och min ipod på telefonen sattes på (utan att ipod programmet var öppet eller öppnades och spelade David Bowie - Absolute Beginners. Inte för låten kanske har med saken att göra, men ni två där hemma får den iaf av mig som en tanke.) Hoppas vem du än nu var är på en finare plats där livet kommer bli levbart och att föraren kommer kunna klara sig ur detta. Och ni andra, ta alltid hand om varandra, det finns inte tid att hata.Cats <3


Jag har gjort min har ni gjort er?


Jag har gjort en svettig intensiv circuit på 16 minuter nu. Det blir mitt för idag och strax yoga självklart för stretcha ut mina stackars ömma muskler från alla dessa circuits jag testat på den här veckan haha. Om man vet hur man ska göra så behöver man inte hålla på väldigt länge...dock är jag sugen på jogga men har för ont i huvudet nu så ska försöka komma upp tidigt imorgon och göra det. Så alla ni som tränar idag, skriv i kommentrsfältet vad ni tränat för jag är nyfiken..det är ju beach 2012 i Sverige snart medans vi precis lämnat den här i Australien. Lyx för mig jag kommer få sommar två gånger i år! Helt i min smak hähä.

Okej circuitet jag gjorde idag kommer från bodyrock. En sjukt bra hemsida för er hemmatränare(och alla er andra)! Jag har börjat träna deras pass och jag lovar de dödar dig! Jag ändrar dock dem lite så dem passar mina förutsättningar här hemma. Här är exakt hur jag gjorde efter jag ändrat deras dagens, ni får stå ut med det är på engelska:

50 sec/10 sec/30 sec (exercises, rest, cardio) 2 rounds

High Knees
Frog jumps, push up(2)
Rest
Jumping Jacks
DB clean&press&squat&press
Rest
High knees
DB around the world squat
Rest
Jumping Jacks
Alternating lunges with DB twistes
Rest
High Knees
Push Ups
Rest
Jumping Jacks
Double crunches(both upper body and leg crunch) with twistes

P.S Om ni inte har utrustning så kan ni göra allt utan utrustning. Kolla videon på hemsidan så ger de er alternativ på övningarna efter själva passet.  Med DB menar jag dumbbells (hantlar)

Miss you...

Saknar pappa och syster så himla mycket nu när de är hemma i Sverige igen. Hade det så himla underbart och bra när de var här. Tur att det inte är många månader kvar nu för nu är jag trött på Aussieland hur fint det än är här. Jag saknar familjen, vännerna, SÖDERMALM (minus er nyinflyttade bohemrikapatrask som förstört det och kallar er södermalm bor. fyyy er). Jag saknar lussebullar, Svensk sommar..ja jag kan ju hålla på hur länge som helt jag? haha jag slutar väl nu för inte va så gnällig.

Godare havregrynsgröt

Ja jag tror inte jag är ensam om att tycka det smakar skit? Här i australien har de goda microgrötar men de är fulla av socker så tänkte göra om lite. Koka gröten i mjölk = mycket jävla skit godare samt med mixade små havregrynsbitar istället för stora äckliga klister bitar.

Först mixade jag 1 dl havregryn så det blev småbitar/mjöligt, koka i 2 dl light soja mjölk och kanel. Skiva banan och tog lite mer kanel på. Skippade ha mjölk på gröten då jag hade det i. Blev skit gott och åt det med två kokta ägg på sidan av. Super energi frukost! Och mycket bättre än normala äckelgröten!

 


Fo sho

Ni svarade ju på inlägget under så jag håller på och försöka tänka ut absolut ultimata. Bloggade inte igår för jag hade en a la crap day och typ ville gräva ner mig under täcket och inte se ljuset för resten av dagen. Så därav tystnaden. Försökte spela in videon halva första delen av dagen men det gick inte alls bra så ni får vänta med videos tills jag blir modigare men förhoppningsvis snart haha. Igår beställde jag mina klumpiga saker jag nämde vilket jag lääängtar efter. Samt en gymboss...Japp pratar mer om den när jag fått den så jag kan hylla eller inte haha :). Sen ska jag möta killen om han inte jobbar övertid och shoppa lite smågrejer på rebel sport. Kan ju inte handla något tungt eftersom vi kommer ju försöka vara hemma i Sverige till Juni, och packningen är något vi funderar väldigt mkt på hur fan vi ska lösa det haha.

Vad vill ni veta/läsa om inom hälsa

Så kära ni. Vad vill ni höra om när det kommer till träning/hälsa/kost här i bloggen, eftersom jag slutade på min andra för fokusera på denna. Inspirationsbilder? Bilder på mat även fast den inte är jättespännande varje dag? Träningstips? Min tränings? Mina mål som ni får följa? Inget alls? Träningsvideos med circuits kommer jag lova när jag känner mig tillräckligt modig för spela in videos (jag har jätte stora problem att se mig själv på film, men snart så, så lovar jag er om intresset finns). Men jag skriver ju mest larv här i bloggen. Men jag har ingen lust att skriva dimmiga luddiga skit inlägg om träning längre. Så jag säger såhär nu (ultimatum ultimatum). Ni önskar vad ni vill ha, och om det är tyst i kommentarsfältet så är jag tyst om det ämnet också. Jag gillar inte att försöka motivera människor som inte visar respons om ni förstår vad jag menar? Så som sagt, vad ni än nu vill höra om träning/hälsa/kost skriv i kommentarsfältet så lovar jag att börja blogga ordentliga inlägg om det från och med den här veckan. Annars kan jag fokusera på min vardagsgnäll, ralphie och saker jag vill ha. Kom igen nu, va lite roliga....Skriv anonymt eller inte om ni vill ha svar på vissa frågor t om, VAD SOM HELST. Ge mig nått att göra!

fint från fraser island

det är nog inte möjligt att fånga denna sjö på bild hur vackert det är där...kändes som jag var i den perfekta sagodrömmen och jag ville aldrig lämna den platsen...

Nyvakenish


Somnade inte förrens typ 1 igår. Låg och spelade det nyfunna spelet draw something, skapade ett nytt 30 min yoga program som jag sa börja med från idag och spelade monopol på ipaden. Busy lady. Nä man ska väl ta och äta frukost och börja dagen? Jag har ingen lust dock...det börjar bli kallt och jävligt och jag vill gömma mig under täcket med Ralphie som är så där jobbigt morgonmysig så man blir bara trött av att gosa med honom. Men men det enda andra på schemat är mitt helkropps styrkepass samt min joggingtur så det är väl dags att börja? Gissa vad jag ska köpa imorgon? Något klumpigt är det hähähäh

Just sayin'


Lunch

Lax med mos.

Stekt lax med salt,peppar och inlagd ingefära (stek laxen med ingefäran på så smaken kommer in ordentligt). 

Moset är gjort på potatis, sötpotatis, morötter, lite soya mjölk och kryddor(kokade rotfrukter med färsk rosmarin och när jag mixa la jag till pepparkorn & soya mjölk)

 


stupid blogg.se

kan inte kommentera i några bloggar från blogg.se?

Ny glansig jacka

Ja flesta som känner mig vet jag samlar på glansiga jackor. I lördags hittade jag den ultimata! Leopardmönstrad of course på rea! Wohooo Leoparprintedninja style fo sho!

 


När du vet att ett ställe suger mögligtäpple.


*Du betalar 20 dollar inträde för att sedan upptäcka att stället luktar spya och är fyllt av 18 åriga emos.
*Att man får betala 4 dollar per plagg man vill hänga in även på samma galje, 8 dollar.
*När man bestället Gin & Cranberry och får smuggelvodka med svaghallonsmak
*När man beställer 3 jägerbombs får 2 halvfyllda glas med redbull och 3 cl jäger shot (?!?!!?)
*När man beställer Gin & Cranberry yttligare några ggr & lyckas får olika varje gång, men inte vad man hade beställt
*När killarna inte ens kan få ner sin "rom & cola"
*När servicen suger apa
*Listan kan go on and on men slutar här med risk för låta som en bitterfitta.


Tur att man hade bra sällskap annars hade jag nog dött på plats. Nä jag hade kul med killen och Matty trots omständigheterna och nästan spritförgiftning hahah

Bakis skakis

Fyfän va man mår skit idag. Så tänker inte skriva, sådetså.

.


Idag kunde jag fan inte somna om när karln gick till jobbet. Låg och lyssna på always sunny som han tittade på, och man blir ju lika underhållen även fast man inte ser vad som händer.

Idag vill jag hitta en svart snygg klänning som jag kan dansa i. Eller jag kan väl dansa i alla klänningar, men behöver en svart då jag har sänkt bort massa kläder då jag gått ner massa i vikt och många kläder jag har passar tyvärr inte längre om jag inte vill det ska se ut som a la crap. En svart tight liten jävel vill jag ha med fina detaljer i svart så de är lite hemliga sådär haha. Och ett krav är att mina tuttar ska stanna i den, inte bli tillplattade eller se ut som de ska explodera ut ur klänningen. Vilket är en total jävla omöjlighet om man vill ha en klänning som jag vill ha med mina jätte boobies. Ne fan kanske skulle man kamma sig och ta tag i dagen?

Muh

Det börjar bli kallt nu och vill upp till värmen igen..eller det kanske börjar bli kallt där nu också? Fy fän.

Luftmadrassjävel

Nu förtjänar jag en drink imorgon hähähä


Vad ska man göra denna bittra fredag?

Ja idag är det då det fantastiska Soundwave festivalen som jag kommer missa bittert nog. Vinkade precis av Brads kusin som trallade dit. Bittert, bittert. Så idag var det jag skulle skärpa till mig va? Så jag ska väl träna och umgås med hunden dåra. Men först frukost! Så vad ska ni göra i helgen? Jag försöker få karln att bli lite dansusugen jag.

Slöhög


Jag har ju inte gjort någon nytta idag...eller igår...eller i förrgår. Fan imorgon blir det skärpning på mig. Jag har legat och varit otrogen med iPaden hela dagarna och idag lyssnar jag på hög elektronisk musik. JA, det är jätte sällan jag lyssnar på hög musik (förutom i hörlurar då har jag alltid på högsta volym), blir normalt stressad om det inte är i hörlurar eller på nattklubbar/konserter. Precis duschat, påbörjade styrketräning och slutade lika snabbt. Jag gjorde 25 rep av några olika övningar åtminstånde hahaha (var menat jag skulle gjort ett 100 rep circuit jag hade hittat på)...Idag är jag inget bra exempel på hur en personlig tränare ska vara duktig med självdiciplin inte haha.

och note till mig sjäv: Köp aldrig hem riskakor med smak igen. Jag har bara ätit det under hela dagen med lätt philli på och inget annat. Tur att jag ätit upp hela paketet nu då. Tjocksmock. Men det var på två dagar så kanske lite mer ok samt i brist på annan mat? hahah. Ne fy mig. Jag tror riskakorna är känslomässigersättning på pappa och syster. Dock är riskakor med smak inte lika roliga som dem.

Shoemania

Ja juste tänkte visa lite skor jag köpte. Ni vet nog vid det här laget hur jag är. Ju högre de bättre, ju klumpigare ännu bättre!

Dessa köpte jag på mellandagsrean men glömt visa er. Det som ser rött ut är i verkligheten chockrosa.


Köpte nu i Sydney på Zu på rean. Lila klumpiga höga kilklackar, just the way I like it.


Sist men inte minst mina favoriter jag köpte på också på Zu i Sydney. Jag är snuskkär i dem, dock älskade inte de mig tillbaka natten jag festade/dansade i dem. Kommer nog inte gå ut och dansa en hel natt i dem igen haha om jag inte vill ha muterade-blåsfötter igen haha..kanske kan jag bara dansa halva natten och det är ok? hahaha...

Sneakers

Fick ett par sneakers av syster när de kom <3


Jag är hugrig

(Caramel mudcake, cake batter, white chocolate)

Ja alltså. Vill ju ha glass och ostron...och drinkar. Men nej jag ska göra en sen frukost och äta smoothie och riskakor istället. Kanske drinkar i helgen då vi får finbesök av Brads kusin. Vill gå på någon dubstep klubb i helgen och låstas om att soundwave festivalen inte alls kommer ske på fredagen. Vi får se, karln jobbar lördag också men han kanske blir sugen när hans kusin är här hähäähä...Måste väl träna idag också och vara duktig flicka? Tävlar ju mot pappa vem som gör mest träningspass, och inte fan tänker jag förlora!

Självmordklippan.

Här brukar folk antagligen ta livet av sig. Tycker det är rätt smart att välja självmordsplats med smak.