tudiluhhh

 
Idag har jag haft mys dag med min sjögurka och snart kommer en spännande korv hit. Måste få underhållning medans min karl inte är hemma i Stockholm. Och ja jag har bestämt att folk får tycka jag är en larvpotta att jag har svårt att sova utan min koala...men kan ju inte ens sova utan räven heller. Mina män i mitt liv liksom. Jag tröstar mig med att kolla in på hundar utan hem och dreggla efter sötnosar jag vill rädda. Vill ha en till hund, en staffy eller någon blandning. Och sen en katt...och två marsvin, ett som är Brads och ett som är mitt. Japp, ett litet djurzoo helt enkelt. Det mixar tyvärr inte väl med att jag och karln vill resa, och folk tar gärna hand om vår räv...men vetta fan om de skulle orka med 1 hund och en katt extra (marsvinen kan vänta)...

Today is friday, just so you know.


Jag och min mate Johnny är jävligt uttråkade. Karln kom hem 4 imorse från jobbet och vägrar vakna. KLOCKAN ÄR HALV ETT HALLÅ. Var ensam och övergiven hela dagen igår och idag vill jag inte spendera dagen likdant för han har bestämmt sig att gå i koma.

Idag blir det bara att kirra saker inför imorgon, för då fyller min karl och nära vän år. Eller de fyller år på söndag men vi ska fira dem storslaget imorgon, familje firandet blir på söndag istället. Hedersgästen Morgan ska komma och då kan inget gå fel...SOJAKORVAR OCH MORGAN HALLÅÅÅÅ kommer bli grymt! Och ännu bättre jag ska vara leopard imorgon wii, leopardprintedninja in tha house!

Good morning bitches.


Livet är hårt utan hårprodukter. Jag har abstinens efter blodiga saker. Jag trodde jag vaknade frisk men när jag ställde mig upp så började halsen klia och slem bildas upp. Men det skiter jag i, jag har friskförklarat mig. Jag ska fanemig träna idag, så  det blir circuit och yoga. Avvaktar med joggningen.

Måste hitta billig hårfärg någonstans för jag ser ut som en hej kom och hjälp mig i håret. Hjälper inte heller jag har noll hårprodukter och jordens sämsta schampoo och balsam som gör mitt hår väldigt...argt?

Busskort

Är det normalt att få klastrofobi känslor av att inte ha ett busskort?

Demons are girls best friend

Nicole The Monster is in the house.


Jag är hemma i Swerige igen. Njuter och blir torterad på samma gång. Gråter och skrattar. Ångesten är överväldigande då jag har panikkänslor när det kommer till pengar. Behöver liksom busskort och räknings/matpengar. Begär inget mer än det men ingen hjälp för antagligen är ett lån för att komma hem = inkomst därav ingen ekonomisk hjälp tills jag hittar ett jobb. Samtidigt som jag är så lycklig att få se familj och vänner igen. Att min lilla rävkorv trivs så mycket bättre här i Sverige. Mindre lycklig över vissa männsiskor inte kan ta ansvar för sina egna handlingar och beskyller mig för saker, det är extremt obehagligt, ledsamt och hjärteskärande.