varför varför varför

Alltså jag blir tokig på mig själv. Jag är ju jävligt paranoid men att jag inte kan somna om efter karln gått upp 5 på morgonen för jag börjar tänka på japanska läskiga skräckfilmer så mitt hjärta pumpar skit hårt och snabbt jag får panik känslor i kroppen och vågar inte blunda för jag tror någon läskig the grudge brud ska ligga och stirra på mig när jag öppnar ögonen. Ja jag är lite skadad i pallet.

Lägenheten är som en isbox...värre än förra lägenheten hur fan det är möjligt och vi har inget element här heller och vårt egna vi köpte har pajjat så vi lämna tillbaka det och gick och köpte mat för pengarna istället. Seriöst när jag säger isbox menar jag att vi sover med mjukisbrallor, täcke, överkast, två filtar och om du har händer/armar utanför täcket så börjar de göra ont för det är så kallt. Och ja det är kallare i lägenheten än utomhus.

Men gud va läsigt nu skrämde hunden skiten ur mig. Han ligger alltid under täcket och sover och han började skrika där under täcket nu när jag skriver här fy fan va rädd jag blev...tror han vakna upp från någon läskig mardröm för nu vill han bara kela...usch jag gillar inte den här lägenheten jag får the creeps av den. Jag vill flytta från det här jävla området nu nu nu.

Kommentarer

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback