Istället för försvarets hudsalva.

Försvarets hudsalva är det ända jag någonsin använder på mina läppar förutom läppenna för att ha röda läppar självklart. Men till min sorg när mamma skulle köra 10 stycken och skicka ner hit så fanns de inte kvar längre, kände mig helt skärrad över det då det är det absolut bästa för mina läppar. Hur kan de sluta sälja det? Och mitt sista är nääästan slut så kände lite panik. Så har gått och fönster shoppat läppbalsam nu hela helgen men idag tröttna jag på att vara utan så stod i mataffären och gloode länge och läste innehållsförteckningar och gud vet vad och jag hittade denna. Den har menthol i så läpparna känns skit fräscha och slutade vara torra direkt. (Jag dricker ordentligt med vätska, jag har bara otroligt lätt för att få torra läppar av vind osv (samma med min hy jag kan inte duscha för ofta då får jag helt stört torr hy). Well well så jag är så himla glad jag har något som kan "ersätta" försvarets hudsalva lite grann iaf även fast det alltid kommer vara den absoluta favoriten.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag trodde oxå till en början att dom hade slutat sälja försvarets hudsalva men sen så kom jag in på det riktiga apoteket i Västerås och där hade dom fortfarande försvarets hudsalva.. (: Det är alltså vad jag fattat det som bara dom nyare apoteken som doc morris, apotektet hjärtat och alla dom som slutat med just försvarets hudsalva..Tänkte bara lämna ett litet tips eftersom jag oxå e väldigt förtjust i just försvarets hudsalva.. (:Jätte fin blogg föresten.. (:

2011-09-18 @ 17:03:49
URL: http://lottaandersson.blogspot.com
Postat av: Lotta

De va så lite så.. (: Jag vet själv att jag vart oxå väldigt besviken när jag trodde att dom hade slutat sälja försvarets hudsalva, men vart så förvånad när man kom till de riktiga apoteket att dom fortfarande sålde den.. (:Jag har bara hört att det ska vara jätte fint i Berlin desutom så har jag en brevvän där nere som har tjatat på mej om att hon vill att vi ska komma ner.. (: Så nu blir det verkligen av.. (: Har du några tips på vad som är värt att se i Berlin? (:

2011-09-18 @ 18:54:15
URL: http://lottaandersson.blogspot.com

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback