Det här med att vara vego igen.

Ja jag hann vara vego ett halvt dygn och direkt började en person som kallar sig själv smart göra onödiga kommentarer "Mmmmm, kööööööött! *biter en älg*". När jag svarade tillbaka inte alls för glatt, då var jag humorlös och fick som svar "Vi tycks behöva proteinet från kött för att behålla vårt sinne för humor... :o". Detta är från en kvinna 40+ med man och två barn. Som anses vara smart. Jag orkar inte svara på facebook igen för jag blir bara trött...en halv dag och det börjar igen. Jag är rätt immun till människor som gör såhär då jag är var den enda vegon i min omgivning och är det även nu. Det enda jag ser är en extremt korkad person med noll känsla för när man ska hålla käften och inte. Jag prackar inte mina åsikter om vego på andra, varför är det då alltid köttätaren som provocerar? För jag har inte mött en vego ännu som biter först? Enbart biter tillbaka om köttätaren provocerar. Och jag lovar jag kan bita tillbaka.

Eller skulle det t ex vara OK om jag skojjade om denna kvinnas kraftiga/grava övervikt? och säga att fettet gjorde henne korkad, osmidig, framställde sig själv som en jubelidiot? Ja du är jeopardy smart, det kommer du ingen jävlastans med, eller ja kanske en summa på banken, men kommer någon någonsin verkligen gilla dig med den jävla attityden du har? För vad du är i mina ögon så är du EXTREMT pinsam som skriver till din kompis dotter på detta vis, du framställer dig själv som en respektlös idiot. Livserfarenhet och att ha någonform av känsla av när det är läge att skämta eller inte. Jag är inte humorlös på något sätt, men var är humorn i att provocera en person på detta sätt mer än att det är "roligt" för än själv? Om man går igång av att provocera människor, fine...men ta smällarna av det också, för om du är smart nog så vet du om du gillar att provocera så vet du vad du kommer få tillbaka speciellt när en person gör ett val i livet som sätter ner foten och byter livsstil, väljer religion eller politik.  

1. Angående andra kommentaren denna jeopardy-smarta personen gjorde. Jag hade valt att bli vego igen, DEN dagen. Jag tror köttet från gårdagen var kvar i kroppen, Läs: min status var Back to vego. Så om humorn satt i proteinet från köttet så fanns det nog kvar i kroppen, för köttet stannar rätt jävla länge i kroppen då våra kroppar inte kan smälta ner köttet lika snabbt som vego mat. Det är därför den hinner ruttna i tarmarna. Och inte visste jag att ruttenmat gav dig humor?

2. Denna person är alltså min mammas kompis som har mig på facebook...Hur jävla pinsamt är inte det här?

3. Jag gillar även när denna person säger "ah en till på en proteinlös kost". Ja och åter igen, denna peron hävdar sig själv att vara smart. EXAKT vad är proteinlöst med en vegetarisk eller vegansk kost? Bara säg mig vad? För jag tror inte så många personer skulle välja den kosten om den var proteinlös och jag kände en snubbe som var ett berg av muskler och var vegan. Ja, vegan. Du behöver INTE kött för bygga muskler. Och vad kan denna kvinnan om kost? Helt ärligt? Jag har ett stort intresse i mat och jag kan säga rakt av att hon kan hålla sig till att spela spel i tv-program och hålla sig utanför riktigt korkade kommentarer angående kost. För med tanke på hur hon ser ut så kan hon inte förstå hur mycket hon misshandlar sin kropp och antagligen kommer dö ett gäng år tidigare än nödvändigt.

4. Jag bryr mig helt ärligt inte om människor äter kött eller inte. Jag tror aldrig att människor kommer sluta äta kött. Jag tycker personligen man kanske kan tänka på hur mycket kött man äter dessutom vilket jag gjorde hela mitt år som köttätare, jag åt mestadels vegetariskt. Jag kommer aldrig trycka upp min kunskap eller åsikter upp i en köttätares ansikte om jag inte känner att personen beter sig idiotiskt. Man gör sina aktiva val och jag kan inte ändra världen. Jag inspirerar hellre än att läxa upp, eller skämta nedvärderande om människors kost.


Serie påtal om köttätares kommentarer:Kommentarer

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback