Lättnad


Vi har slängt ut vår inneboende nu. Började med han började förneka före-helgens-tjafs, och vi sa det här funkar inte längre du måste flytta yada yada yada. Då börjar han skylla sitt beteende på mig, och då sa vi okey, dina saker är utanför dörren, det var liksom droppen. Så Brad ska börja packa hans saker, då hittar vi en flaska med piss i, och i hans säng typ 10 tomma flaskor som han antagligen sparar för kissa i.

Är detta seriöst? Händer detta mig? Existerar sådna människor på riktigt? Helt seriöst, människan ligger uppe i sin säng istället för att gå på toan, så kissar han i flaskor, och han måste ju gjort det hela tiden för jag har frågat Brad hur fan han inte kan kissa på kvällarna då han dricker coca cola som om han just hittat vatten i en öken. Vi alla vet ju hur vätskedrivande det är. Men nej, det var gräddet på mosset, så vi packade allt och sa ut med dig.

Vi är nu fria från irritation, ångest, ilska och en otroligt äcklig och vidrig person. Jag slipper höra tårnaglar klippas i säng, hitta pubis hår på toasitser samt hitta kissflaskor och behöva känna ångest för gå in i mitt eget kök för han är där inne. Slippa en person som är otroligt korkad, patetisk och är socialt efterbliven. Slipper en person som tittar på en som man är dum i huvudet för man pratar om något annat än vad han gillar. En person som säger rakt ut "this taste disgusting" om man lagat något åt honom. Jag är så jävla lättad även fast jag vet vår ekonomi kommer få lida av detta.

Fy fan vad jag och Brad längtar tillbaka till våra vänner och familj i Sverige...fan, vi saknar er! Men men denna utbildning är bra, de säger att man måste göra sig av med alla "pullers" i sitt liv. Inte ha människor som drar ner en, snackar skit om andra personer, inte sätter upp mål i livet. Och det är något jag äntligen fått in i huvudet, jag ska ha människor runt om mig som gör mig glad, inspirerad och får mig vilja kämpa lite extra mot mina drömmar och mål. Och vår inneboende var ett perfekt exempel på en "puller".

Kommentarer
Postat av: Denise

HURRA O GRATTIS att ni blivit av m "äcklet"! Mådde illa av kissflaskorna!!!!! URK ! Hoppas att ni nu kan plugga o leva i lugn o ro! Stor kram till er! //Denise

2011-10-11 @ 17:11:30
Postat av: tess

gud vad skönt att ni blivit av med han! och jag håller absolut med. man behöver inte massa negativ energi ifrån folk runt om en. Det är energitömmande!

och svar: Tack för kommentaren i min blogg. Jag blev förvånad över hur många positiva svar jag fick. det gör det lite lättare :)

2011-10-12 @ 00:18:51
URL: http://accordingtoophi.blogspot.com/
Postat av: gunilla widlund

Har aldrig kommenterat på detta vis! Helt rätt att han har flyttat (eller åkt ut)!! Gumman det här är en stor livsresa!!Du och Brad kommer hem hit igen med så mycket mer erfarenheter. Önskar jag hade tagit chansen när jag hade den. Ta nu vara på den tid du har kvar där plugga, lär och ta lärdom!! Love you

2011-10-12 @ 00:52:22
Postat av: Boel i Sydney

Men vilket pucko! Sa ackligt att hitta pisseflaskor... forstar att ni ar glada over att vara av med honom....

2011-10-14 @ 04:21:03
URL: http://mittlivioz.blogg.se/
Postat av: Fifi

Älskade vännen, saknar dig! Pratade med Patti i skolan häromdan om dig och hur roligt det ska bli att träffa dig igen, även om du bestämmer att flytta till Sverige eller till nån del i Europa. Pusssss

2011-10-14 @ 14:02:05

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback