Bitterfitta

Ihelgen kommer jag vara sur. Vet inte hur jag ska hålla humöret för PT och skola imorgon jag vill bara skrika in i min kudde. Varför? För jag ska sitta hemma på halloween, jag ska gå i skolan på min absoluta favorit dag på året. Då man klär ut sig och har skit kul.

Bittrare gör det mig att jag vet någonstans i staten victoria är det en pub som har gjort om hela sin pub till fangtasia men deras biljetter var slutsålda, och har ingen aning om vart det är heller. Jag är sur och butter och jag tänker äta pumpa paj imorgon även fast jag blir tjock. Sen är jag bitter också på en konsert vi skulle gå på är slutsålt..vilken lycka liksom.

Nej jag är så jävla bitter att detta inlägg inte ens får en bild. Men om ni undrar varför jag kanske försvinner i helgen är det för jag sitter i något hörn på andra sidan jorden och tycker synd om mig själv....jag önskar ibland jag kunde vara en sån där människa som kunde säga "jag gillar inte alkohol, jag mår så dåligt dagen efter", "nej jag har aldrig gillar att vara full". Jag har skit kul när jag är full, och ännu roligare när jag är utklädd...liksom punkt. Kanske ska jag sitta i min humledräkt i ett hörn och tycka synd om mig själv istället...ja det tycker jag...jag kan måla ralphie svart och låstas han är en svart katt och varje gång Ralphie försöker göra något har jag ett inspelat mjau ljud som går av...låter som en plan?

Kommentarer

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback