Melbourne är grymt!

Nu har vi flyttat till Melbourne och det är underbart här. Man tar sig runt med spårvagnar fullt av parker och grymma affärer. Det är gigantiskt men det jag har hunnit att se är bara helt underbart. Ser ut som att vi kommer få en lägenhet på måndag också så det är så awesome. Jag bara älskar det här äventyret och hoppas jag får jobb snart. Leva i en storstad men hur trevliga människor som helst. Japp människor är fortfarande så jävla trevliga och artiga här och det är så enkelt att prata med folk här.

Fangtasia!

Fangtasia
Life begins at night
- True Blood HBO

Regn och shopping

Idag har jag bara varit helt jävla svag i kroppen. Vet inte om det är fröken röd eller träningen som gjort mig trött. Men var ute och joggade imorse med B och hunden iaf. Gjorde dock ingen styrka tycker mina 250 kvälls situps, pilates, 2 jogging turer gjorde sitt. Gick en promenad nu på kvällen också, det får vara bra så, gått runt i shoppingcenters hela dagen så inte suttit och fläskat direkt.
Handlat hem massa hälsosam mat och jag har bestämt att sluta äta all kött förutom fisk och skaldjur och sådant. Känner det går mot mina åsikter för mycket att äta kött och jag mår bättre att äta veggo för det mesta men saknade fisk för mycket och den hårda sanningen är att jag behöver lite kött, min kropp blev så himla svag utan för jag går in i perioder då jag slutar gilla allt och äter typ en sak bara. Så fisk och skaldjur bara från och med kanske mja, en månad i melbourne eller något sånt? Får se hur det blir, har ett par små saker jag måste testa.
Köpte 9e boken i Sookie Stackhouse novels, håller på att läsa den 8e så behövde nästa för kommer dö om jag kan inte börja med nästa på en gång haha. Köpte även två t.shirts men bara för det va så sjukt billigt. 3 för 15 dollar de e fan typ kanske 100 kr? Så B köpte en super mario och jag två med pandor på en som säger i love nerds (haha ja B är lite grann en sådan även jag) Och en I didn't lose i let you win...alla som känner mig tillräckligt väl förstår att den t-shirten va gjord för mig haha...Ja och ett korallt färgat nagelnack för mig. Inte så mycket mer än så. Ni i Sverige missar något och det är Juice Boost Bar... Me lööve Low fat smoothe Passion Mango. Yum!
Ok, ska sluta skriva nu annars får ni en hel bok haha

cutiepie!

Kommer sakna den här sötnosen så mycket när vi flyttar!

God morgon Australien, God natt Sverige.

So well... Gick up 5:50 och gick ut och jogga med min kärlek och hunden och gjorde lite muskler när jag kom hem. Motivation = Melbourne. 5 kg bort innan dess. Sen har jag lärt mig motivation är inget man ska lita på. Känslor kommer och gå, träningen är en rutin...så som den var när jag gick på Muay thai...Det var bara en sak som hände 4 gånger i veckan. Plus självklart är motivation super när den väl är där, och jag har super mycket eftersom jag ska börja på muay thai igen i Melbourne så måste jag arbeta upp min kondis rätt rejält efter kedjerökning och stillasittande efter ryggproblemet. Så nu tills vi åker. Joggning 2 gånger om dagen och yoga för rygg.

Jag har inte dött här på andra sidan jorden

Jag lever och mår bra här. Sitter husvakt åt några familjevänner, eller hundvakt rättare sagt åt världens finaste sötnos! Gud vad jag är glad att ha djur runt om mig! Förutom (sakerna jag har fobi för som gett mig ett ex antal panikattacker). Internet har varit segt tills idag så därav min frånvaro. But im back on the internet now! Eller ja.. Åtminstånde kvälls tid. Här är det hälsosamt som pågår i huset förutom en superfylla en kväll haha.
Bokat biljetter ner till Melbourne nu så jag flyttar dit den 16e mars! Gissa om jag är exalterad?  Dock lite svalare tempratur men det blir upp till 40 grader där vissa dagar på sommaren ändå, så jag tror jag klarar mig.. och som kallast 10 grader. Åtminstånde kommer jag få använding av alla fina jackor jag råkade släpa med mig hit (på tal om det så måste jag påminna mor att skicka skinnjacka och mina svarta stövletter ner då jag kan använda det nu när jag flyttat).
Ja va mer kan man säga. Idag va vi på Rockhampton zoo vilket sög men jag blir glad av att se koalor och kängrus igen.. Såg dock en överkörd kängru på vägen hem, så jävla hemskt!
Men men ska inte skriva mer blir så jäkla långt, ska försöka uppdatera lite oftare nu när internet är vid liv igen...är inte så mycket på dagarna nu förutom träning!