Tatueringsabstinens

(2010, tatuering jag gjorde på älskling, ett skakigt litet hjärta)


Jag vill verkligen göra min chestpeice nu. Jag letar tatuerare i Melbourne utan framgång...helt stört vad skillnad det är mot Sverige måste jag säga? eller så letar jag på helt fel ställen. Har verkligen inte råd att göra tatuering nu men vill vill vill verkligen. Brukar ju hålla en regel att göra en om året åtminstånde haha.


Jag börjar få abstinens att färga mitt hår vit/blått ja ni vet sådär snyggt utvättat blått? Men jag lovade mamma att jag skulle tatuera mig istället för färga mitt stackars hår och ta hand om det istället. Men vad gör jag nu när jag inte har pengar till tatuering och jag känner mig bara naknare och naknare och tråkigare och tråkigare. Jag vill ha färg på kroppen jag vill känna mig super snygg för jag har nytt ink och känna mig awesome! Men men.

Kommentarer
Postat av: Art By Tina/Tina Axelsson

Jag längtar som tusan till mitten av augusti - då äntligen ska jag göra min sleeve som jag väntat på i nästan ett år. Det är så vansinnigt långa väntetider hos vissa. Galet. Och jobbigt för någon som helst gör saker på impuls som jag.

2011-06-30 @ 06:27:15
URL: http://trueborn.blogg.se/

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback