Jamen va trevligt då...

Idag har jag träffat far och åt sushi, massa gott. Sushi är en rätt man alltid längtar efter. Yummie. Sen har jag bara hängt hemma, intervall jogga/gick 100 m/100 m, 3,2 km + 1 km promenad före och efter med kärlek och adhd rosso.
Det var så sjukt underbart att komma hem och se att Kärlek har städat hela rummet. Så sjukligt skönt, känner att jag kan leva lite nu. Ska försöka börja teckna på något nytt och försöka ta något nytt foto i veckan som kommer.. måste börja bli lite mer kreativ igen. Men Buffy och Plants Vs Zombies har satt sig på min hjärna.
Mja jag måste låta som värsta hemmafrun hära, men känner inte så mycket behov av att gå ut hela tiden just nu när det är iskallt, plus jag åker snart.. Känns sådär sjukligt stört... Jag kan inte förstå på något sätt att jag ska lämna det här kalla tråkiga deprimerande landet. Jag kommer sakna mina vänner och familj något sjukligt mycket och antagligen de lusa sommar nätterna. Men jag kommer kunna ha fina sommar klänningar, skor och va i soljus 360 dagar i princip. How good isnt that? Det jag även ser fram emot är en nystart, jag är rätt trött på allt gammalt här och att allt känns likadant, hur ska jag kunna skapa när inget ger mig inspiration.
Snart Australien och jag känner lyckan rusa genom kroppen..

Kommentarer

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback