Tjingtjongplingplong

Idag är jag på bra humör. Jag lovar det är för jag gick upp i tid och tränade direkt på morgonen, brukar ju ha bra effekt på humöret. Enda problemet jag har idag är att jag är hungrig...vrål hungrig, som om det inte vore problem för mig varje dag haha. Jag har ju nämt det förut jag är inte liten i maten tyvärr, jag är en hungrig tjej (tror nog jag har en tjock man innuti mig). Blir nog att äta lite crab sticks (eller som de så fint kallar det här seafood highlighters). Ska väl hoppa in i duschen (gjorde yoga nyss, därför jag väntade efter joggingturen) och vänta fint på att karln kommer hem så han kan underhålla stackars rastlösa mig och Ralphie. Vad gör ni folks i helgen?

Kommentarer
Postat av: Tess

Sv: Jorå jag är väldigt noga med just uppvärmning och strechning, problemet var bara att jag inte var beredd när Kim skulle slå, så axeln flög bakåt och en nerv kom i kläm. Mitt lillfinger är helt cp-ryckigt haha!

Nej vi har köpt hem allting och kör hemma. Än så länge har jag inte råd med riktig träning, men det funkar ju det med =)

2012-03-10 @ 09:08:28
URL: http://accordingtoophi.blogspot.com/

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback