Men tjenamors


Fan va jag e seg. Sov typ 11 timmar i natt. Eller ja jag vaknade klockan sex av att någon ringde på hemtelefonen, och en normal människa tänker väl att de var någon idiot som ringt fel för ingen har vårt hemnummer medans jag tror det är spöken eller någon som ringer hit för kolla om någon är hemma så de kan göra inbrott. Japp, miss.paranoia var namnet...Karln sa det skulle vara 32 grader ute idag men inte vågat mig på öppna dörren ännu, för jag fryser ihjäl, ligger under stora täcket med hunden uppgosad under täcket så han värmer mig också. Men men...

Jag har ju lite saker att fixa idag, måste hitta en veterinär som är tillåten att göra export undersökningar på lilla Ralphie så han får komma ut ur landet med oss, eller innan oss. Ska bli skönt när hans biljett är bokad och allt krångel är färdigt med det. Han ska liksom gå till en veterinär, fylla i papper, vaccineras, blablabla, dagen innan avresa bli grund undersökt igen, sen när han kommer till Sverige ska han bli undersökt IGEN (som om något fantastiskt snabbverkande skulle ske på 24 h och detta måste vi betala extra för i Sverige och fan vet vad den summan skulle vara). Han kommer slippa karantär åtminstånde så ska väl inte klaga, men tycker det är fjanterier att göra 2 undersökningar så tätt inpå varandra och 1 av dem kommer kosta extra. Pubishår på det. Jag hoppas bara med hela mitt hjärta att vår lilla Räv inte blir skadad i skallen av den här resan, då han redan är så jävla knäpp i skallen från de tidigare idioterna som misshandlade och övergav honom.

Kommentarer
Postat av: Tess

haha det är så roligt, jag tänker alltid samma sak! Ja, nu har inte vi någon hemtelefon men om någon okänd plingar på dörren så blir jag alltid lika rädd "Öppnar jag inte kanske dom kommer tillbaka med fler människor och bryter sig in... men öppnar jag kanske dom tvingar sig in i lägenheten..." så blir jag helt psykotisk och kollar på tv med mute i 30 minuter för att jag ska höra om någon går i porten!

2012-03-13 @ 09:05:15
URL: http://accordingtoophi.blogspot.com/

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback