Cold hearted people.


Jag blir lite illaberörd över människor här i Australien. Det är jätte många som ifrågasätter att vi ska ta med Ralphie till Sverige pg a kostnaderna. Det är minst 5 personer nu som sagt vi borde bara lämna honom här och skaffa en ny hund i Sverige. För det första skulle vi självfallet inte skaffat hund här om vi visste vi skulle tillbaka till Sverige, självklart är det en litet felsteg av oss, men vi kan inte se in i framtiden och man kan inte leva sitt liv med tankesättet "tänk om". För det andra så är iaf min hund inte en pryl jag kan slänga bort hurt som helst. Skaffar man ett djur, så är det precis samma sak som skaffa ett barn, men tar han om korven tills den dör, det är bara något man har signat upp på.

Ja det är sjuka kostnader för få honom hem till Sverige. Vaccinationerna imorgon kommer kosta oss mer än 300 dollar, inte alls kul ekonomin. Ta hem honom till Sverige kommer kosta 1900 dollar (absolut hemskast, då han ska resa i en liten jävla låda och båda våra flygbiljetter kommer gå på samma pris). Sen är det någon jävla extra vetrinär som måste kolla honom när han landar i landet ifall han magiskt skulle blivit med sjukdomar på flygplanet som också kommer kosta en summa vi inte vet ännu, men förhoppningsvis nästa vecka. Det är mycket pengar, det är mycket mer pengar än vad vi egentligen har. Men lämna vår hund här är som att säga till någon att lämna sitt barn bara för dens flygbiljett skulle kosta. Jag älskar min korv så mycket att jag inte kan beskriva med ord, hur mycket den där lilla skiten får mig att skratta för han beter sig som ett handikapp. Hur jag aldrig skulle ha hjärta att lämna bort honom igen då han är så otroligt skadad efter tidigare ägare som misshandlade honom och lät honom vara gatuhund i månader innan någon hittade honom. Det får kosta vad det vill, men jag tycker har man tagit på sig ett ansvar då ska man fan sköta det också. Så snip snap slut med alla kallhjärtade idioter som tycker vi ska lämna hunden här.

Kommentarer
Postat av: Tess

men är folk helt dumma i huvudet eller?!?! hur kan man ens tänka den tanken!! Fy fy fy. Jag ser fram emot att få träffa lilla rävas :)

2012-04-11 @ 16:50:42
URL: http://accordingtoophi.blogspot.com/

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback