Cleaning, oh yeah.Karln är och fixar ärenden och jag städar lägenheten. Jag hatar att städa den här lägenheten för även fast man kämpat i timmar så känns den aldrig ren...HATE IT. Kommer ihåg i min gamla lägenhet det var så underbart efter jag städat den, man kände sig som en ny människa. Här känns det bara som man inte gjort tillräckligt. Rock från datorn och dubstep i ipoden. Fråga mig inte varför jag har musik på datorn på då jag inte hör den...kanske tänker på Ralphie? Höhö.

Jag längtar tills jag är rik så jag kan skära bort min hylla för det här är bara löjligt. Ni vet, många människor glömmer bort att man har ett ansikte när man bär upp de här två tunga sakerna. Kläder som inte är menat att vara urringade blir det, och man ser ut om en idiot i alla nunne kläder. Slänga in silikon ska jag också göra. Så när jag är gammal och skrynklig så ska åtminstånde tuttarna stå rakt ut. Dagen jag kan gå utan BH kommer vara den absolut underbaraste dagen i mitt liv...(Och nej jag kommer inte göra stora implantat utan jag vill gå till C kupa från min nuvarande E/F kupa.)

Anywhore. Vi har bokat Ralphies billjet hem till Sverige nu. Nu ska vi bara komma på en magisk lösning att få hem mig och karln samma datum... Men det är en annan historia.

Kommentarer
Postat av: Tess

Om du verkligen vill förminska dom så tycker jag du ska gå till läkaren och prata med dom. jag har en vän som gjorde det, och hon behövde inte betala själva. Eftersom dom förstörde hennes rygg och fick henne att må psykiskt dåligt så fick hon något slags bidrag.

2012-04-18 @ 08:08:57
URL: http://accordingtoophi.blogspot.com/
Postat av: Tess

SV: japp, jag fick inte jobbet. Eftersom jag sökte jobb inom samma företag som jag redan jobbar så måste dom fråga om lov innan dom anställer mig så dom inte bara "snor" någons personal. Min chef sa nej till det (även fast dom måste gå med på en förflyttning om personen i fråga ber om det) och sen gav dom fel nummer så dom andra inte skulle kunna kontakta mig. Och eftersom det drog ut på tiden när dom höll p åsådär så var dom tvungna att ge jobbet till någon annan.

2012-04-19 @ 07:28:35
URL: http://accordingtoophi.blogspot.com/

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback